Aardgasloos (ver) bouwen!

Wonen zonder aardgas vraagt om aardgas loos verwarmen en in de basis aardgas loos bouwen. Om wonen zonder aardgas mogelijk te maken heeft DS Energy/Eminent Ontwikkeling samen met haar gerenommeerde partners een uniek totaal concept en configuratie bedacht en ontwikkeld.

Alle componenten in dit concept zijn volledig op elkaar afgestemd en communiceren software matig optimaal met elkaar. Door dit concept toe te passen wordt aanzienlijk bespaard op uw energierekening.

Wij staan voor grote veranderingen en uitdagingen. Om te kunnen voldoen aan de klimaatdoelen die de politiek en samenleving stellen zijn radicale veranderingen in ons denken nodig.

De energietransitie houdt in dat het energiesysteem in Nederland moet veranderen om de hoeveelheid CO2-uitstoot te verminderen. Momenteel hebben de innovaties op het gebied van energie betrekking tot onder andere energieopslag en het voorkomen van rendementsverlies bij zonne-energie en warmtepompen, duurzame mobiliteit, water- en windenergie en de slimmere verdeling van elektriciteit door middel van software.

DS Energy/Eminent Ontwikkeling combineert de verschillende manieren en producten om op natuurlijke wijze energie op te wekken en op te slaan ten behoeve van o.a. verwarming, warmwater en eventueel koeling zonder dat hierbij aardgas aan te pas komt.

We zijn op weg naar een duurzame toek

omst, een toekomst die volgens ons alleen kan worden gerealiseerd als we blijvend innoveren. Daarom zoeken we continu naar en implementeren we nieuwe, gedurfde oplossingen. We werken met geavanceerde materialen en omarmen de circulaire economie. Zo maken we gebouwen slimmer, kostenefficiënter en bijzonder duurzaam. Met een positieve impact op de samenleving.


Onze kernstructuur:

DS Energy/Eminent Ontwikkeling is een bloeiend collectief van toonaangevende bedrijven met volop ervaring in de energie transitie. Elk bedrijf werkt zelfstandig. Samen delen we kennis, expertise en ervaring. Daardoor kunnen we innoveren en komen we tot nieuwe inzichten die duurzaamheid en slimme oplossingen stimuleren.

Doel

We geven experts in onze branche de mogelijkheid om innovatieve en duurzame oplossingen van wereldklasse te leveren.

Visie

We zorgen ervoor dat elk gebouw zijn maatschappelijke, ecologische en economische potentieel benut om de circulaire economie te realiseren.

Missie

Wij installeren en onderhouden gecertificeerde en gegarandeerd duurzame systemen Dat levert zowel economische als ecologische voordelen op.