Overal een gezond binnenklimaat!

DS Energy en Technosense slaan de handen ineen voor een gezond binnenklimaat

We helpen gebouwbeheerders, eig

enaren en facility managers om inzicht te krijgen in de staat van de luchtkwaliteit en het binnenklimaat in gebouwen. Dit doen we door het plaatsen van onze moderne sensoren. We verzamelen objectieve data en helpen tevredenheid van gebruikers te optimaliseren.

De data wordt verwerkt en doorgestuurd naar het gebruikersvriendelijke dashboard. Zo wordt inzichtelijk wat de kwaliteit van de leefomgeving is.

We identificeren waar gezondheidsklachten zich voor kunnen doen of waar mogelijkheden zijn om verbeteringen door te voeren.


Het dashboard biedt legio mogelijkheden voor monitoring, rapportages en notificaties. De meetwaarden zijn realtime 24/7 inzichtelijk als je met internet verbonden bent via het persoonlijke dashboard. Alle historische data blijft 5 jaar lang beschikbaar. Omdat je niet de hele dag in je dashboard kijkt, is het fijn dat je e-mail-meldingen kunt instellen, die automatisch worden verstuurd als de waardes buiten de adviesnormen vallen. Zo weet je direct waar het binnenklimaat niet optimaal is en hoe je deze kunt verbeteren.